FIRA DE NADAL


Programa 2021


La plaça del Pati de Can Casas serà l’epicentre de la Fira de Nadal. Aquesta edició de la Fira compta amb la presència de 16 artesans i productors del Bruc i de la comarca. A partir de les 12 del migdia es podrà gaudir de música i ball amb la Sing Swing Company i col·laborar amb el Vermut Solidari de La Marató de TV3. A partir de les 16:30h, els infants podran gaudir de l’espectacle infantil “El meu amic Brutus” de la companyia del Príncep Totilau i de la tradicional Festa del Tió, així com dels jocs i activitats infantils organitzats per les entitats del poble que es faran a la plaça.

Joies, bijuteria, joguines de fusta, decoracions i centres nadalencs, ceràmica, samarretes, cistelles, oli d’oliva del peudemont de Montserrat… són algunes de les compres de proximitat que podreu fer el diumenge al Bruc.

Durant tota la jornada es podrà visitar l’exposició del pessebre de l’artista local Pepe Moreno, a la Sala d’Actes de Can Casas.

Una nova campanya de Bruquetíssim, el nostre lot de productes locals        

Durant tota la jornada, podreu passar a recollir el vostre Bruquetíssim, un lot de productes locals del Bruc que conté dues ampolles d’oli verge extra de varietat vera, vi, embotits artesanals i els tradicionals carquinyolis de la Pastisseria El Timbaler, a on també pots afegir un extracte de pròpolis de flora montserratina. Amb la compra de lots Bruquetíssims entrareu en el sorteig d’un sopar a un restaurant del Bruc.

Mercat d’artesania i productes locals
Parades d’artesania i productes locals, venda i recollida dels lots “Bruquetíssim” i exposició del pessebre (obra de l’artista local Pepe Moreno, en representació de les persones grans del poble)

Concert Sing Swing Company
Concert en directe i ball per a tothom

Vermut solidari La Marató de TV3
Col·labora amb La Marató de TV3 i tasta les tapes que han preparat els comerços, restaurants i veïns i veïnes del Bruc

Espectacle infantil i Festa del Tió de Nadal
Els infants podran fer cagar el Tió de Nadal i gaudir de l’espectacle “El meu amic Brutus” de la companyia El Príncep Totilau

FIRA NADAL 16
FIRA NADAL 15