Sortida: Torre de la Font del Mingo, Sant Sadurní d’Anoia
Arribada: Caves Codorniu, Sant Sadurní d’Anoia
 5h 25 min
Dificultat: Molt Alta
50 km

Recorregut

Ruta BTT amb un inici suau per a anar entrant en calor en algunes pujades de Sant Esteve Sesoliveres, fins arrivar a Hostalets de Pierola, on atravessem el poble per entrar en el torrent (passejada molt bonica i amb molta ombra), fins que ens comencen les pujades per arribar a la carretera que va d’Hostalets a Esparreguera. Agafem un camí de pujada uns metres més avall de la carretera i comencem a pujar per un bosc, fins a arrivar a la zona de baixada més bonica de tota la ruta (foto 1, 2, 3 i 4) Zona molt tècnica!! 
Arribem a la riera i comencem la segona part de pujada (la més dura) fins a arribar a la part alta de la carena on ja veiem el poble de El Bruc. 

Tornada pel pas dels Matamatxos (foto6). Ull!!! és una zona actualment impracticable amb btt per la quantitat de pedra solta i forats que hi ha degut a les últimes pluges, i amb el fort desnivell que té, és impossible de poder frenar la bici!!!  

Tornada ràpida cap a Sant Sadurní passant per la font de Pierola i Hostalets. A La Fortesa hem agafat un petit tram de carretera per anar retallant temps per arrivar a Sant Sadurní. 

Ruta molt recomenable, evitant la zona de tornada pel Matamatxos. 

Ruta cortesia dOriol Llamas