Jornada som pais portada

JORNADA SOM PAÍS 2018

SOSTENIBILITAT AL PARC NATURAL DE MONTSERRAT

Dies 12 i 13 de maig al Bruc


“la motivació de la jornada és reforçar el relat que relaciona El Bruc amb els seus valors intrínsecs: la natura, el Parc Natural i les activitats que s’hi desenvolupen, com són la botànica, la geologia, la relaxació i connexió, l’esport o la sostenibilitat en tots els àmbits, també interior i la salut holística”

Som País, la festa de la sostenibilitat social i mediambiental al Parc Natural de Montserrat, fa un pas més per seguir creixent i, en aquesta 3a edició, els actes es faran durant tot el cap de setmana, des de dissabte al matí fins diumenge al vespre! Podreu gaudir, com sempre, de la fira de productors i artesans, amb la presència de l’Associació de Pagesos del Peudemont de Montserrat, on trobareu producte de qualitat i de proximitat. A més, multitud d’activitats de natura, com per exemple rutes guiades o esports de muntanya, tallers i xerrades, jocs per als més petits de casa, menjar i bona música! També comptarem amb la presència d’un estand del nou sistema de recollida de residus Porta a porta. Feu-li una ullada al programa de Som País, trieu i remeneu!

ACTIVITATS PER TEMÀTICA

escalada al torrent de l'illa som país

Activitats Familiars

Durant el dissabte 12 de maig hi haurà un bon ventall d’activitats gratuïtes per a tota la família al SOM PAÍS. Per a les activitats familiars no és necessari fer inscripció, així doncs, us hi esperem!

bany de bosc som país

Activitats Conscients

Activitats de connexió amb la natura, d’integració cos-ment, moviment i de creixement personal. Un munt d’activitats per a triar i remenar. Troba la teva!

taller sabons som país

Tallers Residu Zero

Aprendre a cobrir les vostres necessitats sense haver d’adquirir productes que generin residus. Farem els nostres propis sabons!

Xerrades

Un munt de xerrades interessantíssimes: Decreixement, Sotenibilitat, Sobirania Alimentària…a càrrec de personalitats expertes: Francesc Mauri, José Luís Gallego, Sergi Saladié, Esther Vivas…

estofat de senglar som país

Dinar de senglar + Taula rodona

Dinar a base de senglar amb la col·laboració del Col·lectiu Eixarcolant, projecció del documental Home i posterior taula rodona

ruta literària som país

Rutes i itineraris

Descobreix l’entorn natural i cultural del Bruc i de la muntanya de Montserrat de la mà d’experts guies. Itinerari literari i Camí de les Batalles!

Concert de Joan Reig i Sergi Esteve

Concert de clausura de Som País on Joan Reig, bateria d’Els Pets, ens presentarà el seu primer disc en solitari, La culpa.

ACTIVITATS PER DIA

francesc mauri som país

Dissabte 12 de maig

Tota la Jornada d’activitats per a grans i petits relacionades amb la sostenibilitat. Xerrades, tallers, activitats de natura, dinar popular i un llarg etcètera.

connexió amb la natura som país

Diumenge 13 de maig

Tot el matí d’activitats per a petits i grans relacionades amb la sostenibilitat. Xerrades, tallers de connexió amb la natura…i concert de clausura amb Joan Reig a partir de les 17h!

SomPais 18 logos

ESPAIS I COM ARRIBAR

INSCRIPCIONSShare this Page: